Llibres de fotografies

Informació addicional: Llibre de fotografies d’agència
Col•lecció: El món en fotos, 5
Pàgines: 40
Mides (cm): 19,7 x 19,7
Enquadernació: Cartoné
Editorial: La galera. SAU editorial.
Barcelona. Març 2008

Recomanam aquest llibre per a nins i nines de 5 anys.

Aquesta vegada no recomanam un llibre, en recomanam onze (tota la col•lecció), no hem sabut trobar-ne un millor que l’altre, tots són especials, preciosos. Són llibres de fotografies, cada pàgina és una fotografia amb dues o tres línees de text en lletra cursiva, per tant, molt fàcil de llegir.
Podem trobar-hi un nadó acabat de néixer a Guinea, un altre de Mongòlia dorm ben embolicat amb mantes, un pare asiàtic que ensenya al seu fill a jugar a escacs, una mare africana que dóna el pit al seu bebè, el Taj Mahal, el Castell de Versalles, la Gran Muralla, les Piràmides d’Egipte. dos nins dalt del seu búfal, una nina amb una serp al voltant del coll… Des de tots els punts del nostre planeta, pots descobrir com conviuen els nins i els animals, els pares i les mares amb els seus fills, les cases on viuen, i les meravelles naturals de la terra, pots passar d’un volcà a un iceberg,…
Són llibres petits i barats (preu recomanat 9€). Una col•lecció per a tota la família.