Junta ordinària de novembre

Junta ordinària de novembre de 2014

(Dijous 06 de novembre de 2014)

Assistents: Toni Cañabate, Juan Alberto, Loli Hinojosa, Eugenia, Marga i en Miquel Angel en nom de na Pilar
Ordre del dia :
1.- Modificar/aprovar acta de l’assemblea general.

2.- Valoració bunyolada

3.- Camisetes

4.- Campanya Nadal fotografies

5.-Sorteig cistella de Nadal, preparar als pares de 4 anys per lo dels patges.

6.- Sant Antòni.

7.- Precs i preguntes

 

Comença la reunió a les 20:15 hores.

 

1.- Modificar/aprovar acta de l’assemblea general.

S’aprova l’acta de l’assamblea general sense cap incident, quedant definitivament la junta composta per les següents persones:

 

PRESIDENTA:      Margalida Jaume

SECRETÀRI:         Toni Cañabate

TRESORERA:       Loli Hinojosa

VOCALS:                Juan Alberto Montoro

Maria del Pilar Perelló

Maria Eugenia Barragán

Elena Barceló

Pere Grimalt

 

2.- Valoració bunyolada, aquest any els nins de sisé han aconseguit 1108,20 euros per els gastos del seu viatje d´estudis.

De cara a l’any que ve, i fer-ho cada any igual, presentar un protocol al grup de sisé que pertoqui del funcionament de l’esdeveniment, presupost màxim, quantitat d’ingredients que necessiten, etc…

Es necessari presentar factura a nom de l’Apima de tot el que es compra i quant tenguin el total, se’ls donarà els diners.   Aquest any ens ha costat 245,46 euros que anirán destinats a cobrir la festa, sense incloure el regal a les bunyoleres que venen cada any a ajudar.

 

3.- Amb el canvi de les camisetes, amb la primera remesa hem aconseguit vendre 179 camisetes. Pensam fer jaquetes polars (tipo Sant Antòni), n´Eugenia parlarà amb la tenda Barbara Mas i ens dirá preu, talles i colors que podem aconseguir que siguin de la mateixa casa.

 

4.-Es presenta 1 opció de lots de fotos. Inclou: 2 clauers amb foto, 2 fotos de 15 x 20, 10 fotos tamany carnet, 1 foto 20 x 25, 2 fotos 7 x 10, 1 foto calendari 20 x 25, 1 punt de llibre, 1 calendari de cartera amb material de PVC, 4 postals-foto, 1 foto lienzo de 25 x 30 i 1 foto de grup. El lot te un preu de 13 euros per els socis de l´Apima i 15 per els que no ho son.

Les fotos de grup es farán el divendres dia 7 de novembre al matí . Es regalarà una foto de grup (15×20) a cada alumne que sigui soci de l´apima i d’aquesta despesa es farà carrec l’Apima.

Les fotos individuals es farán el dilluns dia 17 de novembre de les 15:30 a es 19:30 de s’horabaixa. Un membre de la junta assistirà els horabaixes que pertoquin a ajudar a cobrar, ja que es farà al moment de fer les fotos i per prendre nota de l’ordre que arriba la gent. Es cobrarà 13 euros per lot o 15 segons pertoqui.

Les mostres de les fotografies están expossades a la vitrina de l’entrada per a la gent que ho vulgui veure.

 

5.- Campanya Nadal, lotería i cistella

Es farán les paperetes com l´any passat a la imprempta muntaner. Son 2500 paperetes i es sortejeran amb el numero de l’ONCE del dia 12 de desembre de 2014 i si no surt guanyador es sortejara de nou el dia 23 de desembre de 2014. Si aixi i tot no surt guanyador, es farà donació de la cistella a una fundació que ja decidirem. Aquest any hem decidit que la cistella la pagará l´Apima, consisteix amb una cistella de Nadal valorada amb 50 euros, dues desuadores verdes de l´any anterior, una camiseta mániga curta de les taronges i un val de 100 euros en efectiu per a gastar la familia guanyadora amb el que més els faci falta. Na Marga s´encarrega de comanar-les, anar a comprar els sobres i prepararar el llistat d´alumnes per a començar a fer els sobres corresponents.

 

6.- Campanya Nadal, preparar als pares de 4 anys per lo dels patges.

Es convocarà una reunió dels pares i mares dels nins i nines de 4 anys que és celebrará el dimecres 19 a les 20:00,per a la preparació de l’arribada dels patges.

Els vestits les guarda a ca seva, na Loli Hinojosa que els possará a punt per aquest dia.

Els caramels dels patges els anirá a comprar n’Eugenia Barragan. Uns deu kilos sense gluten.

Com cada any l’Apima convida a ensaïmades el dia de les nadales.Les ensaïmades es comanen a can Benyó

Na Marga informa que assistirà a la comissió de festes que és fará dilluns 24 de novembre a les 15:00 per sebre si aquest any la mestra de musica està interessada a propossar una nadala per cantar els pares i si és fa o no betlem.

 

12.- Sant Antòni.

Es fara fogueró com cada any. Na Marga s´encarrega de comanar la llenya, com l´any passat i demana a secretaria que ells s´encarreguin de demanar a l´Ajuntament: grava, cadires, taules i la música que acompanyara la festa

 

Na Marga informa de la reunió que va tenir lloc el mateix dia , amb la Consellera d´Educació, cultura i universitat , Mª Nuria Riera Matos i representants dels diferents colegis de Manacor, sobre la situació educativa al municipi de Manacor.(Adjuntam còpia de la carta que s´ha presentat a Conselleria)

També informa de les diferents instàncies que hem fet a l´Ajuntament de Manacor, demanant assistencia policial a l´entrada i sortida dels nostres infants, també que duguin una neteja diaria dels carrers propers a la nostra escola i de la mancança i del mal funcionament de la majoria del aires acondicionats que té el nostre centre

 

13.- Precs i preguntes

La gent no tenen dubtes ni sugeriments.
Sense res mes a dir acaba la reunió a les 20:50 hores.

 

PRESIDENTA                                                                                                                                  SECRETARI

Margalida Jaume                                                                                                                            Toni Cañabate