3r CICLE

5è – ENVIEM UNA INSTÀNCIA A L’AJUNTAMENT

DIJOUS 26 D’OCTUBRE DE 2023

Aquests dies a classe hem estat preparant una instància per a l’ajuntament amb l’objectiu de demanar quants habitants hi ha registrats actualment al padró municipal de Manacor. ?

Avui hem anat fins a l’ajuntament i hem registrat la instància amb la nostra sol·licitud. Allà ens hem trobat na Paula, regidora d’economia i en Valentí, tresorer i tècnic de població. I ens explicat algunes coses sobre el funcionament del padró i han contestat les nostres preguntes.

Ara ens toca esperar la resposta a la nostra instància per seguir aprenent sobre la població del nostre municipi.

6è – Torneig Internacional de Tennis amb cadira de rodes Enrique Esteire

DILLUNS 16 D’OCTUBRE DE 2023

Benvolgudes families,

avui ha estat un dia molt especial  perquè  així  ens ho han fet sentir, submergit-nos en la passió, perseverança i treball constant per arribar als nostres desitjos i metes.
Per començar, ens han fet un tour per les instal·lacions de l’Acadèmia explicant el treball que es fan a cada lloc.
A continuació, ens tenien una bona sorpresa preparada, una més… Rafa Nadal ha sortit a
saludar.
Una cop hem arribat a les pistes del torneig, ens han acomodat a la zona VIP i convidat a
berenar, gaudir dels partits.


Volem donar les gràcies als coordinadors del I Torneig Internacional en cadira de Rodes Enrique Esteire in memoria, als coordinadors de la Acadèmia Rafa Nadal i a Nustris per l’atenció,  la humanitat i lo propers que han estat amb nosaltres.

5è – DIADA PER ALS DRETS DELS INFANTS

DIVENDRES 17 DE NOVEMBRE DE 2023

En motiu que el pròxim dia 20 de novembre és el Dia dels Drets dels Infants, avui hem anat fins a Son Macià per a participar a la Diada que ha organitzat l’Ajuntament per a tot l’alumnat de 5è de totes les escoles del terme municipal de Manacor.

Allà hem pogut gaudir d’una representació teatral de “Les vambes de Sofia”. Després hem participat als tallers que hi havia relacionats amb els diferents drets de la infantesa.

Abans de tornar cap a l’escola hem assistit a la inaguració del nou mural del CEIP Pere Garau (Son Macià) en honor a la infància i a la protecció dels seus drets.

? Durant la diada hi havia càmeres de la Televisió d’IB3 i ens han gravat fents les activitats, i fins i tot han entrevistat a alguns infants del CEIP Jaume Vidal. ?

En el següent enllaç trobareu el vídeo amb la notícia.
https://ib3.org/lescola-de-son-macia-te-un-mural-per-reivindicar-els-drets-dels-infants

5è – ACTIVITAT DE WATERPOLO ?

DIJOUS 30 DE NOVEMBRE DE 2023

El alumnes de 5è varem anar a la piscina a fer una classe pràctica de waterpolo. Varem passar una estona divertida i molt entretinguda.

Volem donar les gràcies a les nostres mestres d’Educació Física per organitzar aquesta activitat tant xula i divertida.

També agraïm als jugadors del C.N. Ciutat de Palma Waterpolo i els coordinadors del programa Suma’t a l’esport del Consell de Mallorca per donar-nos aquesta oportunitat d’aprendre i gaudir fent esport. I també al Rafa Nadal Sport Center per deixar-nos gaudir de les seves instal·lacions.

5è – COM VIVIM A MANACOR ??

DIVENDRES 19 DE GENER DE 2024

Avui hem inaugurat l’exposició “Com vivim a Manacor”, on hem reflectit tot el que hem treballat i après sobre el nostre municipi.

Hem treballat molt per elaborar aquesta exposició amb totes les dades sobre la població del municipi de Manacor i crear un programa de ràdio especial on expliquem el que hem après. ??

A la inauguració ens ha acompanyat na Paula Asegurado, regidora de l’Ajuntament.

I també ens ha vistat en Sebastià Sansó, periodista de la revista local 07500 i ens ha entrevistat.

? Aquí podeu veure la notícia que ha sortit avui publicada a la revista 07500 sobre nosaltres: https://revista07500.com/2024/01/19/un-projecte-escolar-revela-aspectes-curiosos-de-la-poblacio-manacorina/

Vos convidam a tots i a totes a visitar la nostra exposició al hall de l’escola! Vos hi esperam! ?