Carta presentació nova junta directiva Apima

El nostre interès en formar l’APIMA és sobretot i en primer lloc l’educació dels nostres fills i filles, en col·laboració permanent amb els professors i amb l’equip directiu del Centre.

Som un grup de pares i mares compromesos amb l’educació dels nostres fills en particular, i amb la millora de la comunitat educativa en general. Els pares hem de ser conscients que les famílies som un membre més de la comunitat educativa, juntament amb els propis alumnes i els professors.

Vos podem assegurar que és un projecte il·lusionant i meravellós perquè no hi ha res millor que treballar pel bé dels nostres fills. També som conscients que hi ha molta de feina a fer i que es complicat, però intentarem compensar totes les limitacions que tinguem, amb l’ajuda i implicació de tots vosaltres, les ganes i il·lusió d’aquesta nova Junta Directiva.

Nosaltres volem que totes les persones aportin la seva opinió i idees, per així poder millorar l’educació dels nostres fills, que és el que realment ens interessa. Per a això, podeu contactar amb nosaltres en aquests moments a través del correu electrònic apimajaumevidal@gmail.com. A més disposem d’una bústia de suggeriments davant secretaria, a la qual tots els pares podeu transmetre’ns les inquietuds i suggeriments que tingueu.

També volem saludar en aquestes línies a l’equip directiu del centre, amb el qual sempre ens oferim a col·laborar en la tasca que se’ls ha encomanat.

Una salutació i fins aviat,

La Junta Directiva